Calculator E en/of W

Omschrijving van de werkzaamheden:

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van calculaties voor  projecten  in met name de retail branche. Je hebt dagelijks te maken met diverse vooraanstaande grote opdrachtgevers. Je onderhoudt contact met klanten,  externe adviseurs, toeleveranciers en onderaannemers. Jouw technische kennis wordt  ingezet bij het verwerven van nieuwe opdrachten, aanbestedingen, prijsvorming, budgetbewaking en alle andere voorkomende werkzaamheden. Onderstaande werkzaamheden behoren eveneens tot je taken:

 • Ontwerp en calculatietekeningen
 • Offerte aanvraag derden
 • Opstellen calculatie/kostprijsberekening
 • Opstellen offerte en toelichting

Profiel:

Je bent resultaat gericht en je bent in staat om nauw samen te werken met de werkvoorbereiding, verkoop, het management team en projectleiding. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op jouw vakgebied. Uiteraard ben je in staat om accurate en betrouwbare calculaties te maken. Verder beschik je over:

 • MBO/HBO werk en denk niveau
 • Zeer goede kennis van Autocad en Stabicad
 • Aangevuld met vakgerichte en aanvullende cursussen
 • Kennis en ervaring met Syntess Atrium en Office pakket
 • Flexibele en klantgerichte instelling
 • Minimaal 3 jaar ervaring
 • Geen 9-5 mentaliteit
 • Bij voorkeur beheersing van de Engelse en Duitse taal

Wij bieden:

Een uitdagende baan binnen een organisatie waar een informele werksfeer en professionaliteit  voorop staat. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een prima eigentijds pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao kleinmetaal. Er is ook ruimte voor persoonlijke ontplooiing door middel van opleidingen en cursussen.
Interesse?

Word jij enthousiast van een van deze functie en durf je de uitdaging aan? Stuur dan je sollicitatie met CV onder vermelding van de functienaam naar: marjolein@wijcogroep.nl.Je kan ook je sollicitatie via onderstaand formulier versturen: