Tekenaar / Werkvoorbereider W

Als tekenaar / werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het tekenen en engineeren van projecten in zowel de utiliteit- als retailsector. Je bent de spil tussen klant, het projectteam en de verkoop. Je vertaalt de klantwensen naar een technisch ontwerp. Hierbij rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleiding. Verder geef je advies en verzorg je (delen van) het ontwerp en berekeningen aan de installaties binnen jouw discipline. 

Onderstaande werkzaamheden behoren tot dagelijkse takenpakket:

 • Ontwerp en calculatietekening
 • Uitwerken ontwerp en engineering
 • Dimensioneren en selecteren
 • Uitwerken van ontwerp naar werktekeningen
 • Uitwerken revisie en handleidingen
 • Signaleren meer/minderwerk, uitwerken en bijhouden
 • Materialen en middelen uittrekken
 • Bestellen en inkopen generieke materialen
 • Uitvoeren projectadministratie

Profiel:

Je bent resultaatgericht en werkt zeer accuraat. Je bent een betrouwbare gesprekspartner voor het management en de projectleiding. Je kunt heel goed samenwerken en overleggen, je beschikt dus over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden. Verder beschik je over:

 • MBO+ werk- en denkniveau; met vakgerichte opleiding en/of aanvullende cursussen
 • Bij voorkeur ervaring met Syntess Atrium / Office
 • Flexibele en klantgerichte instelling
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in soortgelijke functie binnen de installatiebranche
 • Geen 9-5 mentaliteit
 • Bij voorkeur beheersing van de Engelse / Duitse taal in woord en geschrift

Wij bieden:

Een uitdagende baan binnen een organisatie waar een informele werksfeer en professionaliteit voorop staat. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een prima eigentijds pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden (cao kleinmetaal) en doorgroeimogelijkheden. Er is ook ruimte voor persoonlijke ontplooiing door middel van opleidingen en cursussen.

Interesse?

Word jij enthousiast van een van deze functies en durf je de uitdaging aan? Stuur dan je sollicitatie met CV onder vermelding van de functienaam naar: Wijco Technics  B.V., t.a.v. Marjolein van Roon, afdeling P&O, Postbus 239 7570 AE, te Oldenzaal of per mail marjolein@wijcogroep.nl
Interesse?

Word jij enthousiast van een van deze functie en durf je de uitdaging aan? Stuur dan je sollicitatie met CV onder vermelding van de functienaam naar: marjolein@wijcogroep.nl.Je kan ook je sollicitatie via onderstaand formulier versturen: