Projectleider Bouw

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de aan jou toegewezen multi-disciplinarie projecten in bouwsector. Vooraanstaandel bedrijven behoren tot je klantenkring. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de planning en het aansturen van het projectteam. Je werkt nauw samen met de calculatie en de werkvoorbereiding. Verder controleer en bewaak je de kwaliteit en voortgang van het werk  en signaleer je meer/minderwerk en verwerk je dit op een correcte wijze. Je bent gesprekspartner voor opdrachtgevers, onderaannemers en toeleveranciers op diverse niveaus en signaleer je mogelijke vervolgopdrachten. Je bent als Projectleider de spil tussen de opdrachtgever en de monteurs. Ook onderstaande werkzaamheden behoren tot je dagelijkse taken:

 • Materialen en middelen uittrekken
 • Inkopen specifieke materialen
 • Afstemmen uitbestedingen/derden
 • Informeren en instrueren van de montage
 • Opleveren van het project
 • Rapportage en afstemming met de klant
 • Juiste informatie aanleveren voor de facturering
 • Projectadministratie uitvoeren
 • Kostenbewaking en mede verantwoordelijk voor een gezond resultaat van de aan jou toegewezen projecten.

Profiel:

Je beschikt over uitstekende communicatieve, organisatorische en leidinggevende vaardigheden, je  bent stressbestendig en kan snel reageren op ad-hoc situaties. Als inspirator breng je graag het totale speelveld in beweging en ben je een echte teamleider. Je hebt natuurlijk overwicht en staat bekend als een echte relatiebeheerder.

Verder beschik je over:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau; met vakgerichte opleiding en/of aanvullende cursussen
 • Bij voorkeur ervaring met Syntess Atrium / Office
 • Flexibele en klantgerichte instelling
 • Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie binnen de installatiebranche
 • Geen 9-5 mentaliteit
 • VCA VOL of bereid deze te halen
 • Bij voorkeur beheersing van de Engelse / Duitse taal in woord en geschrift

Wij bieden:

Een uitdagende baan binnen een organisatie waar een informele werksfeer en professionaliteit  voorop staat. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een prima eigentijds pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden (cao kleinmetaal) en doorgroeimogelijkheden. Er is ook ruimte voor persoonlijke ontplooiing door middel van opleidingen en cursussen.

Interesse?

Word jij enthousiast van een van deze functies en durf je de uitdaging aan? Stuur dan je sollicitatie met CV onder vermelding van de functienaam naar: Wijco Technics  B.V., t.a.v. Marjolein van Roon, afdeling P&O, Postbus 239 7570 AE, te Oldenzaal of per mail marjolein@wijcogroep.nl.
Interesse?

Word jij enthousiast van een van deze functie en durf je de uitdaging aan? Stuur dan je sollicitatie met CV onder vermelding van de functienaam naar: marjolein@wijcogroep.nl.Je kan ook je sollicitatie via onderstaand formulier versturen: