Vacatures

Language

Hoofd Bedrijfsbureau Installatietechniek

Tesla, Mc Donald’s, Coolblue, Sporthal de Fakkel te Losser, Emergo en Heylen Groep Warehouses op het XL Business park te Almelo.  Zo maar een greep uit onze vooraanstaande klanten die dagelijks vertrouwen hebben in Wijco Technics B.V. Dat vergt een professioneel team van technische medewerkers in de Installatietechniek. Daarbij gaat het om vertrouwen van beide kanten, dus bieden wij een bovengemiddeld salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak, en een organisatie waarbij zowel persoonlijke ontwikkeling als het WIJ van Wijco Technics B.V. hoog in het vaandel staat.

Omschrijving van de functie:
Als Hoofd Bedrijfsbureau ben je in staat om aan de hand van verkregen bestekstukken en tekeningen projecten zelfstandig uit te uitwerken tot offerte. Hierbij onderhoud je contacten met leveranciers om de beste offertes voor materialen te verkrijgen en om eventueel slimme alternatieven aan te kunnen bieden. Ook communiceer je rechtstreeks met opdrachtgevers, zowel voor als na het uitbrengen van de offerte. Na opdrachtverstrekking draag je de begroting en uitgangspunten over aan de projectleiding maar blijf je nauw betrokken bij de projecten voor werkvoorbereiders, projectleiders en de directie. Je organiseert wekelijks het afdelingsoverleg inzake planning en voortgang van de diverse offerte trajecten, de uitkomsten hiervan rapporteer je aan de directie.

Verder beschik je over:

Jouw profiel:
Je beschikt over uitstekende communicatieve, organisatorische en leidinggevende vaardigheden, je bent stressbestendig en je kunt snel reageren op ad-hoc situaties. Je hebt natuurlijk overwicht en je staat bekend als collegiaal. Je geeft op natuurlijke wijze leiding aan 3 volwaardige calculatoren. Je kunt zowel zelfstandig als in team verband werken en je hebt een gedegen en bewezen kennis van de installatietechniek.

  • Een relevante HBO opleiding
  • Een gedegen werkervaring in de installatietechniek
  • 5 jaar werkervaring als calculator en je beschikt over de ambitie om een volgende stap in je carrière te zetten.
  • Of minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Beheersing van Word, Excel, Syntess, Outlook en Internet
  • Geen 9-5 mentaliteit
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? 

Stuur een sollicitatiebrief, voorzien van CV aan: info@profilconsultants.nl

Mocht je meer informatie wensen dan kun je de heer Coen Scheffer bereiken op telefoonnummer (074) 267 00 44 of buiten kantooruren op 06 270 559 58

(De werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Profil P&O Consultants B.V.. )

  

Interessse?

Word jij enthousiast van een van deze functie en durf je de uitdaging aan? Stuur dan je sollicitatie met CV onder vermelding van de functienaam naar: marjolein@wijcogroep.nl.Je kunt ook onderstaande formulier invullen: