Vacatures

Werken bij

Senior Projectleider Elektrotechniek

Sr. Projectleider Electrotechniek

Omschrijving en werkzaamheden:

Als ambitieuze Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de aan jou toegewezen multidisciplinaire E projecten in de Retail en Utiliteit sector. Wijco Technics is de Installatie specialist en kan vooraanstaande bedrijven, zoals Tesla, Action of Cool Blue tot haar klantenkring rekenen. Als regisseur van het project ben je onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van de planning en het aansturen van het projectteam. Je werkt nauw samen met de calculatie en de werkvoorbereiding. Verder controleer en bewaak je de kwaliteit en voortgang van het werk en signaleer je meer/minderwerk en verwerk je dit op een correcte wijze. Je bent gesprekspartner voor opdrachtgevers, onderaannemers en toeleveranciers op diverse niveaus en signaleer je mogelijke vervolgopdrachten. Een afgeronde opleiding Elektrotechniek op HBO niveau en relevante werkervaring als Projectleider of Projectmanager Elektrotechniek in de Retail of Utiliteit is voor het vervullen van deze functie noodzakelijk. Je bent als Sr. Projectleider de spil tussen de opdrachtgever en de monteurs. Je zorgt voor afstemming met de (wensen van de) opdrachtgevers en bent mede verantwoordelijk voor het financiële resultaat van het project. Een greep uit de afwisselende werkzaamheden: materialen en middelen laten uittrekken, afstemmen uitbestedingen, informeren en instrueren monteurs, kosten bewaken waaronder het bewaken van de uren van monteurs en inleners, juiste projectadministratie uitvoeren t.b.v. de facturatie.

 Onze Projectleider beschikt over uitstekende communicatieve, organisatorische en leidinggevende vaardigheden, is stressbestendig en kan snel reageren op ad-hoc situaties.  Neemt graag de leiding om het project van A tot Z goed te laten verlopen en is uiteindelijk samen met het team trots op het resultaat. Uiteraard is de Projectleider een inspirator en brengt het hele speelveld in beweging en is een echte teamplayer met natuurlijk overwicht.

 Wij vragen wij van onze leidinggevende Projectleider:

  • HBO werk- en denkniveau; met vakgerichte E opleiding in de Installatietechniek
  • Bij voorkeur ervaring met Syntess Atrium / Office
  • Flexibele en klantgerichte instelling
  • Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie binnen de installatiebranche

 Wij bieden onze Projectleider:

  • Een bovengemiddeld zeer aantrekkelijk primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden pakket en een brede keuze aan ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.
  • Auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon.
  • Wijco Technics is een platte organisatie, de deur naar de bedrijfsleiding staat altijd open.
  • Vrijheid maar ook de verantwoordelijkheid voor de jouw toebedeelde projecten waarbij de projecten zeer afwisselend zijn.
  • Een groeiend bedrijf waarbij collegialiteit voorop staat.

Toe aan een volgende uitdaging en ben je geïnteresseerd? Denk je bij ons te passen en voldoe je aan de eisen? Stuur dan direct je persoonlijke gegevens, motivatie en cv naar: marjolein@wijcogroep.nl of vul het contactformulier in. We maken een afspraak en beantwoorden al jouw vragen!