Vacatures

Werken bij

Bedrijfsleider Installatietechniek E/W

Bedrijfsleider Installatietechniek E/W

Omschrijving van de functie en werkzaamheden:

De Bedrijfsleider heeft de dagelijkse leiding over het installatie gedeelte van het bedrijf waarbij de afdelingen werkvoorbereiding, engineering en uitvoering direct worden aangestuurd door de Bedrijfsleider. Je bent (financieel) eindverantwoordelijk voor de realisatie van onze projecten. Samen met de Bedrijfsleider Bouwmanagement ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse management van Wijco Technics. De Bedrijfsleider Installatietechniek richt zich vooral op het verdelen van de taken en het verbeteren en naleven van de werkprocessen en is de verbindende factor tussen de projectteams. De bedrijfsleider zorgt ervoor dat de collega’s optimaal kunnen functioneren. Je bent in staat om de bedrijfsstrategieën te vertalen in concrete operationele processen en monitort de uitvoering hiervan en past het (operationele beleid) aan waar nodig om zo de effectiviteit te verbeteren of te verhogen. Je hebt uitstekend financieel inzicht om de projecten in samenwerking met de controller optimaal financieel te begeleiden en te beoordelen. Je kan vanuit aantoonbare bedrijfseconomische inzicht tijdig bijsturen waar nodig zodat er correct gefactureerd kan worden.

Als Bedrijfsleider Installatietechniek ben je eindverantwoordelijk voor het financiële eindresultaat van de projecten, onderstaande taken en verantwoordelijkheden behoren onder andere tot je dagelijkse werkzaamheden:

 • Toezien op naleving van operationele processen, procedures en voorschriften.
 • Verbeteren en professionaliseren van operationele processen om zo de faalkosten terug te dringen.
 • Opstellen van strategieën in samenspraak met de andere management- en directieleden.
 • Planning van monteurs en projecten.
 • Zorgdragen voor de veiligheid (VCA**) op de projecten.
 • Bewaken van de geleverde kwaliteit van het werk van zowel de interne afdelingen als de uitvoering.
 • Aansturen, begeleiden en coachen van de projectteams en monteurs.
 • Geeft leiding aan de afdelingen werkvoorbereiding, engineering en uitvoering.
 • Kosten bepalen en bewaken van projecten.
 • Garantie afhandelingen.
 • Evaluatie projecten in samenwerking met de projectleiders en controller.
 • Bewaken van resultaat van de projecten in geld, tijd en kwaliteit.
 • De directie voorzien van de juiste management informatie.

Wat zoeken wij in onze toekomstige Bedrijfsleider? 

Onze Bedrijfsleider beschikt over uitstekende communicatieve, organisatorische en leidinggevende vaardigheden, is stressbestendig en kan snel reageren op ad-hoc situaties. Je bent in staat om teams te laten samenwerken en je geeft leiding op een inspirerende wijze. Je bent een gesprekspartner en luisterend oor voor jouw teamleden, management leden en directie. Je hebt een duidelijk doel voor ogen en je weet je team hier in mee te nemen. Uiteraard ben je niet bang om beslissingen te nemen en hiervoor te staan. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent een echte team-player met natuurlijk overwicht! Om deze functie goed te kunnen uitvoeren ben je regelmatig op de projecten aanwezig.

Wij vragen wij:

 • HBO opleiding E of W Installatietechniek.
 • Bij voorkeur ervaring met Syntess Atrium.
 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie binnen de Installatietechniek maar minimaal ruime werkervaring als projectleider in de Installatietechniek.
 • Bereidheid tot reizen binnen Nederland en indien nodig in België en Duitsland.

 Wij bieden wij:

 • Een bovengemiddeld zeer aantrekkelijk primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden pakket en een brede keuze aan ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.
 • Auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon.
 • Wijco Technics is een platte organisatie, de deur naar de bedrijfsleiding staat altijd open.
 • Een groeiend bedrijf waarbij collegialiteit voorop staat.
 • Een prettige moderne werkomgeving.

Ben jij degene die we zoeken en denk je bij ons te passen en voldoe je aan de eisen? Stuur dan direct je persoonlijke gegevens, motivatie en cv naar: marjolein@wijcogroep.nl . Dan maken we snel een afspraak en beantwoorden we al jouw vragen en bespreken we de mogelijkheden! Wil je eerst kennismaken? Dan neem je contact op en maken we vrijblijvend een afspraak.