beveiliging

De overkoepelende term beveiliging bestaat uit diverse complexe beveiligingssystemen: brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, cameratoezicht en toegangscontrole. Door beveiliging integraal te benaderen bent u zeker van een totaaloplossing met het gewenste veiligheidsniveau. Goede beveiliging zorgt voor een gewaarborgd systeem dat voldoet aan de eisen die gesteld worden door uw verzekering, de brandweer en de gemeente. Samen met u stellen wij een beveiligingsconcept op dat aan alle eisen voldoet en ook de gevoelige zones van uw bedrijf beschermt.

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging is van levensbelang. Niet alleen om materiële schade te beperken, maar natuurlijk ook om menselijk leed te voorkomen. Brandbeveiliging helpt u om uw personeel te beschermen en in veiligheid te brengen wanneer dat nodig is. Wij adviseren u om u te laten informeren over de vele mogelijkheden en normen en plichten die kunnen bijdragen aan een brandveilige omgeving.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging kan veel ellende voorkomen. Maar welke inbraakbeveiliging is nu voor uw specifieke situatie de beste keuze? Een inbraakbeveiligingssysteem dient volledig afgestemd te zijn op alle aspecten van uw situatie, pas dan is het inbraakbeveiligingssysteem effectief. Wij maken een advies op maat en kijken ook naar uw organisatiestructuur, bouwkundige staat van het pand en naar binnen- en buitenruimten. Voor een effectieve inbraakbeveiliging is een integrale afstemming onmisbaar!

Cameratoezicht

Cameratoezicht heeft de laatste jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Camera’s worden niet alleen meer voor observatie gebruikt. De camerasystemen worden steeds intelligenter met hoog resolutie beelden. Beelden kunnen centraal worden opgeslagen in databases en overal ter wereld worden bekeken.

In de retail kan een camerasysteem worden gebruikt om het gedrag van klanten te analyseren, ook dreigingen zoals diefstal worden gedicteerd en gemeld.

Toegangscontrole

Toegangscontrole zorgt voor een beheersbare verkeersstroom. Toegangscontrole heeft grote voordelen, u kunt namelijk per medewerker bepalen voor welke ruimte hij geautoriseerd is. Het koppelen van werktijd-registratie, agenda’s, kantineafname en parkeerbeheersystemen behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Diefstal in de retail veroorzaakt elk jaar weer grote schade. Met detectiepoortjes wordt diefstal voorkomen en worden potentiële klanten niet afgeschrikt. Onze specialisten adviseren u graag over toegangscontrolesystemen.