Vacatures

Werken bij

over Wijco Technics

Wijco Technics is een groeiende onderneming met 60 medewerkers welke slimme innovatieve oplossingen biedt. Op het gebied van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties in de retail en utiliteit is Wijco Technics in binnen- en buitenland actief.

Wij realiseren binnen een informele sfeer duurzame projecten en bouwen aan langdurige relaties. Daarnaast staan naast transparantie, integriteit en betrouwbaarheid hoog in ons vaandel.

De wereld verandert in een rap tempo. We bewegen richting een CO2-neutrale en volledig digitale omgeving. Je kunt spreken van een allesomvattende energietransitie. Samen werken we met verschillende partijen aan nieuwe ontwikkelingen en aan verbetering van het comfort, een veranderende energieopwekking en energie besparende maatregelen.

Als organisatie bieden wij opdrachtgevers een professionele aanpak en kunnen als General contractor de volledige verantwoording nemen voor het traject van advies naar ontwerp en via co├Ârdinatie en realisatie naar beheer en onderhoud. Wij nemen je graag aan de hand om op verantwoorde wijze jouw duurzame wens te realiseren! Veiligheid wordt hierbij niet uit het oog verloren.