Vacatures

Language

terrein- & sportveldverlichting

Met behulp van het juiste licht kun je een terrein verfraaien. Licht kan een omgeving uitnodigend maken of beveiligen. Daarnaast wordt licht functioneel ingezet. De lichtplannen van Wijco Technics helpen bij het beleven en leveren van prestaties.

Elektrotechnisch

Elektrotechnische installaties en systemen moeten efficiënt werken. Innovaties in dit vakgebied dragen bij aan duurzaamheid, veiligheid en mobiliteit. Dit vraagt om een integrale samenwerking. Van advies, ontwerp en installatie tot en met het beheer en onderhoud; Wijco Technics heeft alle kennis van elektrotechnische installaties in huis. Lees hier meer over elektrotechniek bij Wijco Technics.

Advies & ontwerp

Advies is maatwerk en bij Wijco Technics behandelen we elk project graag op een persoonlijke manier. Wil je met ons en eventuele andere betrokkenen samenwerken aan toekomstbestendige, innovatieve, efficiënte, duurzame en energiezuinige oplossingen? We kunnen de totale verantwoordelijkheid voor de coördinatie, organisatie en realisatie van een geheel project op ons nemen.

Onze lichtplannen zijn een vertaling van jouw wensen en eisen. Wijco Technics maakt hiervoor gebruik van de nieuwste, duurzame technologieën. Onze ontwerpers voorzien je in nauw overleg graag van innovatieve ideeën en samen doen we er alles aan om jouw wensen binnen het budget te realiseren.

Onderhoud

Onderhoud is van essentieel belang voor de levensduur van installaties. Als het gaat om verlichting wil je niet voor verrassingen komen te staan.

Wijco Technics zorgt voor veilige, goede en gezonde technische installaties. Ons onderhoudscontract neemt de zorg en risico’s van je technische installaties weg. Elk onderhoudscontract is op maat gemaakt. De veiligheid en levensduur van de verlichting wordt op deze manier vergroot en de verlichting kan tijdig worden vervangen.

Wij kunnen je voorbereiden en helpen om calamiteiten en storingen te voorkomen dankzij ons preventieve onderhoudsplan. Mocht er toch een storing zijn, dan kun je ons dag en nacht bereiken. Je mag rekenen op een snelle en efficiënte afhandeling.

Veiligheid in de elektrotechniek is een zaak van de overheid, werkgever en werknemer samen. Bij een ongeval, veroorzaakt door een gebrek aan veiligheidsregels, kun je verantwoordelijk gesteld worden. Door onze inspecties beheer je elektrotechnische installaties en arbeidsmiddelen op een verantwoorde manier. Wijco Technics kan de volgende inspecties voor je uitvoeren:
NEN1010
De elektrotechnische hoofdnorm voor nieuw aan te leggen elektrotechnisch installaties.
NEN3140
De norm voor elektrotechnische installaties voor bedrijfsvoering en arbeidsmiddelen.
Thermografisch onderzoek
Het in beeld brengen van oververhitting bij verdeelkasten, regelkasten en opsporen van verstoringsbronnen van elektrotechnische installaties.

Duurzaamheid

De wereld verandert in een rap tempo. We bewegen richting een CO2-neutrale, volledig digitale omgeving. Je kunt spreken van een allesomvattende energietransitie. Wij nemen de consument, instellingen en bedrijven graag aan de hand. Wijco Technics biedt slimme en innovatieve technische oplossingen, zodat we samen goed voorbereid en maatschappelijk verantwoord bezig zijn. Veiligheid staat hierbij voorop. Samen werken we met behulp van nieuwe ontwikkelingen aan een verbetering van comfort, energiebesparing en/of opwekking. Met een juiste integratie van advies en techniek zorgen wij voor een rendabel en flexibel gebouw. Misschien kom je in aanmerking voor duurzaamheidssubsidies. Wij helpen je graag je energie te managen, zodat je inzicht krijgt in het energiegebruik en gericht besparingsmaatregelen kunt treffen. Daarnaast adviseren, installeren en beheren wij complete PV installaties (zonnepanelen); zonnepalen, omvormers en montagesystemen voor platte en hellende daken en gevels.

Wil je meer weten over slimme, kostenbewuste en tijdbesparende innovaties? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier