Monteurs E+W

Als monteur ben je verantwoordelijk voor reguliere werkzaamheden zoals het aanleggen en installeren van diverse elektrotechnische installaties en diverse W installaties. Als monteur werk je zelfstandig en in kleine teams, waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief. Je ben het visitekaartje van ons bedrijf, een groot verantwoordelijkheidsgevoel is daarbij vanzelfsprekend! Omdat de mogelijkheid bestaat om veel te reizen, is een grote mate van zelfstandigheid onontbeerlijk. Onze opdrachtgevers zijn veelal vooraanstaande retailers, Wijco Technics draagt zorg voor de afbouw van vestigingen van retailers in zowel Nederland, België als Duitsland!

Onderstaande werkzaamheden behoren tot je dagelijkse taken:

  • Het kunnen verrichten van installatie werkzaamheden aan elektrische installaties.
  • Opnemen revisie
  • Signaleren en bijhouden meer-/minderwerk

Profiel:

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, je kunt communiceren met zowel de opdrachtgever, projectleider, collega monteurs en onderaannemers. Je bent gewend om oplossingsgericht te denken, en zelfstandig en georganiseerd te werken.

Verder beschik je over:

  • Opleiding MTS gericht op E of vergelijkbaar, of aantoonbare kennis verkregen door ervaring.
  • MBO werk- en denkniveau.
  • Rijbewijs B.
  • Bereidheid om te reizen en te overnachten op locatie in de buurt van het project.
  • VCA diploma of bereidheid te behalen

Wij bieden:

Een uitdagende baan binnen een organisatie waar een informele werksfeer en professionaliteit voorop staat. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een prima eigentijds pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao kleinmetaal. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing door middel van opleidingen en cursussen.

Interesse?

Word jij enthousiast van een van deze functies en durf je de uitdaging aan? Stuur dan je sollicitatie met CV onder vermelding van de functienaam naar: Wijco Technics  B.V., t.a.v. Marjolein van Roon, afdeling P&O, Postbus 239 7570 AE, te Oldenzaal of per mail marjolein@wijcogroep.nl
Interesse?

Word jij enthousiast van een van deze functie en durf je de uitdaging aan? Stuur dan je sollicitatie met CV onder vermelding van de functienaam naar: marjolein@wijcogroep.nl.Je kan ook je sollicitatie via onderstaand formulier versturen: