Vacatures

Werken bij

Monteurs Elektrotechniek

Vanwege de uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij met spoed op zoek naar ambitieuze Monteurs Elektrotechniek! Het monteren en in werking stellen van elektrotechnische installaties behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Wij werken in kleine teams en onze monteurs werken zelfstandig, waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief. Eigen visie en inbreng vinden wij belangrijk, daarom luisteren wij altijd naar de goede ideeën van onze monteurs en staat de deur van de leidinggevende altijd open.

Omdat wij voor zowel vooraanstaande bedrijven in de retail als de utiliteit werken hebben wij veel afwisseling in de projecten te bieden. Ieder project is anders en daardoor is je werkdag nooit hetzelfde! Onze monteurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf en zij hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Vakmanschap, kwaliteit en collegialiteit staat hoog in het vaandel bij alle collega’s van Wijco Technics!

Wij vinden het welzijn en de veiligheid heel belangrijk en stellen alles is in het werk om met nieuw en gekeurd materiaal te werken. Wij zijn dan ook VCA ** gecertificeerd. Tevens zijn onze bedrijfsbussen nieuw en heel goed onderhouden. Regelmatig worden er veiligheidstrainingen gegeven en de bedrijfskleding ziet er pico bello uit. De PBM’s zijn altijd te verkrijgen, en bijvoorbeeld je veiligheidsschoenen kun je zelf uitzoeken!

Het kan zijn dat onze monteurs van huis moeten, we hebben hier financieel zeer aantrekkelijke vergoedingen tegenover staan en de hotels zijn door ons op voorhand geselecteerd en vastgelegd. We wisselen zoveel mogelijk onderling af en mocht je van huis zijn dan werk je 4 dagen (van maandag tm donderdag) en heb je 3 dagen aaneengesloten vrij.

Wat vragen wij van de Wijco Technics Monteurs?

 • Het kunnen verrichten van alle relevante werkzaamheden aan de Elektrische Installaties.
 • Opleiding MTS gericht op E vergelijkbaar, of aantoonbare kennis verkregen door ervaring. In ieder geval MBO werk en denkniveau.
 • Zelfstandigheid in het dagelijks functioneren. Georganiseerd en oplossingsgericht kunnen denken en handelen.
 • Rijbewijs B.
 • Bereidheid om te reizen en te overnachten op locatie in de buurt van het project.

Op een rij wat Wijco Technics te bieden heeft:

 • Een eigen bus of bedrijfsauto.
 • Het met naar eigen inzicht ingericht interieur voor gereedschappen en dergelijke.
 • Een jong groeiend bedrijf met diverse ontwikkelingsmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om veel te reizen.
 • Bovengemiddeld salaris en overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao klein metaal en marktconform. Meer dan uitstekende vergoedingen.
 • Zelfstandig werken in kleine teams.
 • Een vaste baan.
 • Collegiale en informele werksfeer.

Hebben wij je interesse gewekt, en wil je graag meer weten? Neem dan direct contact op met Marjolein van Roon: 0541-700224.
Wij maken graag kennis met je of beantwoorden geheel vrijblijvend jouw vragen telefonisch!