(Service) Monteurs E en/of W

Wijco Technics B.V. is met spoed op zoek naar ambitieuze E en W monteurs ( loodgieters) waarbij kennis van koeltechniek een pré is. Het monteren en in werking stellen van installaties zijn dagelijkse werkzaamheden.  Wij werken in kleine teams en de monteurs werken zelfstandig, waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief. Onze monteurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf, een groot verantwoordelijkheidsgevoel is daarbij vanzelfsprekend! Doordat er een mogelijkheid bestaat om veel te reizen,  is een grote mate van zelfstandigheid onontbeerlijk. Onze opdrachtgevers zijn veelal vooraanstaande retailers,  wij dragen zorg voor de afbouw van hun vestigingen in met name  Nederland, België en Duitsland!  Wij werken voor veel vooraanstaande klanten zoals Tesla, Coolblue Store en Action. Voor meer informatie betreffende de projecten, klanten en ons bedrijf verwijzen wij je naar de website.

Wij vragen: 

 • Het  kunnen verrichten van installatie werkzaamheden aan de W of elektrische  installaties.
 • Opleiding MTS gericht op E en/of W of vergelijkbaar, of aantoonbare kennis verkregen door ervaring.
 • MBO werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur kennis of ervaring op koel gebied.
 • Zelfstandigheid  en georganiseerd en oplossingsgericht kunnen denken en handelen.
 • Rijbewijs B.
 • Bereidheid om te reizen en te overnachten op locatie  in de buurt van het project.        
 • Flexibele instelling.                 

Wij bieden:

 • Een jong groeiend bedrijf met diverse ontwikkelingsmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om veel te reizen.
 • Bovengemiddeld salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Zelfstandig te werken in kleine teams.
 • Een vaste baan.
 • Collegiale en informele werksfeer.
 • Riante overnachtings vergoeding
 • W/S bonus bij indiensttreding Interesse?

Word jij enthousiast van een van deze functie en durf je de uitdaging aan? Stuur dan je sollicitatie met CV onder vermelding van de functienaam naar: marjolein@wijcogroep.nl.Je kan ook je sollicitatie via onderstaand formulier versturen: