Vacatures

Language

Monteurs E en/of W

Tesla, Mc Donald’s, Coolblue, Sporthal de Fakkel te Losser, Emergo en Heylen Groep Warehouses op het XL park te Almelo. Zo maar een greep uit onze vooraanstaande klanten die dagelijks vertrouwen hebben in Wijco Technics. Dat vergt een professioneel team van technische medewerkers in de Installatietechniek. In de breedste zin van het woord. Daarbij gaat het om vertrouwen van beide kanten, dus bieden wij nieuwe collega’s direct een vast dienstverband, een bovengemiddeld salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse overige riante vergoedingen! En uiteraard vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo doen we dat bij Wijco Technics!

Zowel zelfstandig als in team verband kunnen werken, een relevante opleiding op MBO niveau en een gedegen kennis van de E en/of W kant in de installatiebranche zijn de speerpunten.

Nieuwsgierig geworden wat de mogelijkheden zijn en wil jij meer weten over de functie? Dan nodigen wij je uit om geheel vrijblijvend kennis te komen maken. Onder het genot van een kop koffie vertellen wij jou meer over ons bedrijf, onze visie en de werkzaamheden. Bel met 0541-700224 voor het maken van een afspraak!
Interessse?

Word jij enthousiast van een van deze functie en durf je de uitdaging aan? Stuur dan je sollicitatie met CV onder vermelding van de functienaam naar: marjolein@wijcogroep.nl.Je kunt ook onderstaande formulier invullen: