Vacatures

Werken bij

Service Monteur E/W Regionaal

Vacature Service Monteur Regionaal

Wijco Technics is een groeiende onderneming met 60 medewerkers en biedt slimme en innovatieve oplossingen op het gebied van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties. We zijn met name sterk in de disciplines:  Service & Onderhoud,  Retail/Automotive en Utiliteit.  Tesla, Van Mossel Automotive Groep, Action, Sporthal de Fakkel te Losser, Emergo en de Heylen Groep Warehouses zijn een greep uit onze vooraanstaande klanten. Wij bouwen aan langdurige relaties en realiseren binnen een informele sfeer duurzame projecten.

Wijco Technics B.V. is met spoed op zoek naar ambitieuze Service Monteurs E en W. Het monteren en in werking stellen van installaties zijn dagelijkse werkzaamheden. Wij werken in kleine teams en de monteurs werken zelfstandig, waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief. Onze monteurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf, een groot verantwoordelijkheidsgevoel is daarbij vanzelfsprekend! De service monteur werkt in de regio Overijsel/Twente.

Wij vragen van onze Monteurs:

 • Het kunnen verrichten van werkzaamheden aan E en W  installaties.
 • Opleiding MTS gericht op Elektrotechniek of Installatietechniek of aantoonbare kennis verkregen door ervaring
 • MBO werk- en denkniveau.
 • Zelfstandigheid en georganiseerd en oplossingsgericht kunnen denken en handelen.
 • Rijbewijs B
 • Flexibele instelling.

Wij bieden onze monteurs:

 • Een eigen bus met naar eigen inzicht ingericht interieur voor gereedschappen en dergelijke.
 • Een jong groeiend bedrijf met diverse ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Salaris en overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao klein metaal en marktconform.
 • Zelfstandig werken in kleine teams.
 • Een vaste baan.
 • Collegiale en informele werksfeer.

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je graag deel uitmaken van een jong en groeiend bedrijf, reageer dan direct. Mocht je vragen hebben betreffende de werkzaamheden, aarzel dan niet om contact op te nemen met 0541-700224.