Vacatures

Werken bij

Projectleider service en onderhoud en regionale projecten

Projectleider service en onderhoud en regionale projecten

Omschrijving van de functie:

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de aan jouw toegewezen regionale projecten en service en onderhoud van opdrachtgevers. Hierbij ben je samen met de service coördinator verantwoordelijk voor het opstellen van de planning en het aansturen van de monteurs. Je werkt nauw samen met de Projectteams bestaande uit calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering. Verder controleer en bewaak je de kwaliteit en voortgang van projecten en signaleer je meer/minderwerk en verwerk je dit op een correcte wijze. Je bent gesprekspartner voor opdrachtgevers, toeleveranciers en collega’s. Je bent als Projectleider de spil tussen de opdrachtgevers, service coördinator en monteurs. Ook onderstaande werkzaamheden behoren tot je dagelijkse taken:

· Opnemen en calculeren (in samenwerking met het projectteam)

· De uitvoering begeleiden en aansturen monteurs

· De planning maken in samenwerking met de service coördinator

· Werkvoorbereiding in samenwerking met het projectteam

· Inkopen specifieke materialen

· Afstemmen uitbestedingen/derden

· Opleveren van het project

· Financiële afwerking van het project

· Rapportage en afstemming met de klant

· Juiste informatie aanleveren voor de facturering

· Projectadministratie uitvoeren

· Kostenbewaking en mede verantwoordelijk voor een gezond resultaat van de aan jou toegewezen projecten.

Jouw profiel:

Je hebt werkervaring opgedaan als leidinggevend monteur of projectleider en je bent toe aan een volgende stap. Je beschikt over uitstekende communicatieve, organisatorische en leidinggevende vaardigheden, je bent stressbestendig en je kunt snel reageren op ad-hoc situaties. Je bent een regelaar en organisatorisch sterk, en een aantal projecten tegelijk kun je overzien en aansturen. Je hebt natuurlijk overwicht en je staat bekend als een echte relatiebeheerder. Je kunt zowel zelfstandig als in team verband werken en je hebt een gedegen en bewezen kennis van de installatietechniek. Je bent bereid om bij te springen in de uitvoering waar nodig.

Verder beschik je over:

· MBO of HBO werk- en denkniveau; met vakgerichte opleidingen en aanvullende cursussen

· Bij voorkeur ervaring met Syntess Atrium / Microsoft Office

· Flexibele en klantgerichte instelling

· Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie binnen de installatiebranche, bij voorkeur als Voorman of Projectleider E.

· VCA VOL of bereid deze te halen.

· Beheersing van de Engelse / Duitse taal is een pre.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Zowel de primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld. Vul dan direct het contact formulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact op! Vrijblijvend een kop koffie drinken kan altijd!

Thuiswerken

  • Nee