Vacatures

Werken bij

elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektrotechniek is continu onderhevig aan nieuwe toepassingen en regelgeving en vraagt om een gedegen kennis van zaken.
Wij kennen een grote diversiteit aan installaties:

 • Lichtinstallaties
 • Krachtinstallaties
 • Bus systemen
 • CAI-installaties
 • Industriële automatisering
 • Domotica toepassingen
 • Datanetwerken
 • Schakelkasten
 • Telefooninstallaties
 • Medische installaties
 • Advies energiebesparing
 • Beeld- en geluidsinstallaties
 • Omroepinstallaties

Verlichting

Verlichting is essentieel voor de manier waarop je de omgeving beleeft. Kleur, sfeer, veiligheid en gezondheid zijn resultaten van een goed lichtplan met de juiste armaturen.

Armaturen

Wijco Technics heeft een groot assortiment armaturen. Hierdoor kunnen wij maatoplossing bieden voor industriële-, project-, explosieveilige- en werkplek verlichting. Naast het berekenen van de hoeveelheid licht geven wij je ook advies over de invloed van licht op de gezondheid.

Lichtplan

Een lichtplan is het begin van passende verlichting bij je gewenste situatie. Naast dat een lichtplan dient te voldoen aan de wet- en regelgeving, passen wij ook de nieuwste technologieën toe: energiezuinig, duurzaam, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Energiescan
Wil je duurzamer en/of energiezuiniger de toekomst in? Vraag dan een energiescan bij ons aan! De energiescan van Wijco Technics geeft goede inzichten in de huidige situatie. Zo kunnen we toekomstbestendige maatoplossingen aanreiken.

Domotica

Huisautomatisering zorgt voor een comfortabele, veilige en energiezuinige leefomgeving. Een domotica systeem is eenvoudig centraal te bedienen en te beheren via touchscreen, tablet of smartphone. Onze specialisten stemmen de installatie volledig af op je specifieke wensen en behoeften. Dat zorgt voor wooncomfort!

Gebouwautomatisering
Gebouwautomatisering integreert de functionaliteit van alle aanwezige installaties tot één systeem. Integratie van gebouwgebonden installaties resulteert in energiezuinige en comfortabele werkomgevingen.

Telefonie en Wifi
Telefonie heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het is een multimedia-communicatie (audio, video en data) middel geworden. Op basis van behoeften en wensen bieden wij een passende oplossing. Of het nu gaat om een telefooncentrale, vaste- of mobiele telefoons, in de cloud of op locatie, met of zonder video. Wij zorgen voor een volledige integratie. Ons advies biedt ook concrete ondersteuning bij het ontwerpen en inrichten van een sterk en betrouwbaar draadloos wifi netwerk.

Datanetwerken

Geen gebouw kan meer zonder datanetwerken. Zonder datanetwerk is er namelijk geen communicatie. De complexiteit van de datastructuur neemt toe door de uitbreiding van de te koppelen datanetwerken. Denk hierbij aan ICT, beveiliging, logistiek etc. Wijco Technics adviseert, ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt degelijke, betrouwbare, eenvoudige en gecertificeerde datanetwerken.

Beeld & Geluid

Beeld en geluid is een belangrijk onderdeel geworden van onze samenleving. Of het nu gaat om cameratoezicht (CCTV), omroepinstallaties, telefonie of intercom, bij ons ben je aan het juiste adres!

CCTV
CCTV, ofwel cameratoezicht (video observatie), wordt steeds belangrijker. Met behulp van cameratoezicht verminder je overlast en criminaliteit, maar vergroot je het veiligheidsgevoel. Er zijn diverse camerasystemen verkrijgbaar. Wij geven graag een persoonlijk advies.   

Omroepinstallaties
Omroepinstallaties zijn bedoeld om mededelingen en berichten te verspreiden. Dit kan intern zijn, bijvoorbeeld in een winkel of in een kantoor, maar ook buiten. Denk bijvoorbeeld aan sportvelden, parkeergarages en winkelgebieden.

Beveiliging

De overkoepelende term beveiliging bestaat uit diverse complexe beveiligingssystemen: brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, cameratoezicht en toegangscontrole. Door beveiliging integraal te benaderen ben je zeker van een totaaloplossing met het gewenste veiligheidsniveau. Goede beveiliging zorgt voor een gewaarborgd systeem dat voldoet aan de eisen die gesteld worden door de verzekering, de brandweer en de gemeente. Samen stellen wij graag een beveiligingsconcept op dat aan alle eisen voldoet en ook de gevoelige zones van je bedrijf beschermt.

Brandbeveiliging
Brandbeveiliging is van levensbelang. Niet alleen om materiële schade te beperken, maar natuurlijk ook om menselijk leed te voorkomen. Brandbeveiliging helpt je personeel te beschermen en in veiligheid te brengen wanneer dat nodig is. Laat je  informeren over de vele mogelijkheden, normen en plichten die kunnen bijdragen aan een brandveilige omgeving.

Inbraakbeveiliging
Inbraakbeveiliging kan diefstal en vernieling voorkomen. Een beveiligingssysteem dient volledig afgestemd te zijn op alle aspecten van de situatie. Pas dan is het inbraakbeveiligingssysteem effectief. Wijco Technics maakt een advies op maat en kijkt hierbij ook naar de organisatiestructuur, bouwkundige staat van het pand en naar binnen- en buitenruimten. Voor een effectieve inbraakbeveiliging is een integrale afstemming onmisbaar!


Cameratoezicht
Cameratoezicht heeft de laatste jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Camera’s worden niet alleen meer voor observatie gebruikt. De camerasystemen worden steeds intelligenter en maken hoge resolutie beelden. Beelden kunnen centraal worden opgeslagen in databases en overal ter wereld worden bekeken.

In de retail kan een camerasysteem worden gebruikt om het gedrag van klanten te analyseren. Camera’s dragen bij aan de veiligheid van een pand en de omgeving. Zo worden eventuele dreigingen zoals diefstal ook gedicteerd en gemeld.


Toegangscontrole
Toegangscontrole zorgt voor een beheersbare verkeersstroom. Je kunt per medewerker bepalen voor welke ruimte hij/zij geautoriseerd is. Het koppelen van werktijd-registratie, agenda’s, kantineafname en parkeerbeheersystemen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Met behulp van detectiepoortjes wordt diefstal bovendien voorkomen en worden potentiële klanten niet afgeschrikt. Onze specialisten adviseren je graag over onze toegangscontrolesystemen.