Vacatures

Werken bij

Onderhoud

Storingsdienst

Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Telefoonnummer:

Onderhoud & Service

Onderhoud is van essentieel belang voor de levensduur van installaties en geeft inzicht in het totaalbedrag aan kosten voor het bezit van een product of het gebruik van een dienst. Soms eist een verzekeraar of de overheid jaarlijks onderhoud.

Wijco Technics zorgt voor veilige, goede en gezonde technische installaties. Ons onderhoudscontract neemt de zorg en risico’s van je technische installaties weg. Elk onderhoudscontract is op maat gemaakt en dusdanig afgestemd om de veiligheid en levensduur van je machines/installaties te vergroten.

Wij kunnen je voorbereiden en helpen om calamiteiten en storingen te voorkomen dankzij ons preventieve onderhoudsplan. Mocht er toch een storing zijn, dan kun je ons dag en nacht bereiken. Je mag rekenen op een snelle en efficiënte afhandeling.

Veiligheid in de elektrotechniek is een zaak van de overheid, werkgever en werknemer samen. Bij een ongeval, veroorzaakt door een gebrek aan veiligheidsregels, kun je verantwoordelijk gesteld worden. Door onze inspecties beheer je elektrotechnische installaties en arbeidsmiddelen op een verantwoorde manier. Wijco Technics kan de volgende inspecties voor je uitvoeren:

NEN1010
De elektrotechnische hoofdnorm voor nieuw aan te leggen elektrotechnisch installaties.

NEN3140
De norm voor elektrotechnische installaties voor bedrijfsvoering en arbeidsmiddelen.

Thermografisch onderzoek
Het in beeld brengen van oververhitting bij verdeelkasten, regelkasten en opsporen van verstoringsbronnen van elektrotechnische installaties.