Vacatures

Werken bij

retail & showrooms

Wij helpen bedrijven die goederen en diensten direct aan consumenten verkopen. Denk aan elektrotechnische en bouwkundige oplossingen voor de “food industrie” en detailhandel (kledingwinkels, speelgoedwinkels, elektronica zaken etc.). Hierbij gaat ons werk verder dan alleen installatietechniek. Zo lijkt de showroom van een bedrijf niet meer op de stoffige variant uit het verleden. Shoppers gebruiken een winkel vaak als showroom om alsnog online te bestellen. Aandacht besteden aan je showroom is dus zeker verstandig! Het is bovendien een manier om je merk beter zichtbaar te maken. Wijco Technics helpt je hier graag bij.

Elektrotechnisch

Elektrotechnische installaties en systemen moeten efficiënt werken. Innovaties in dit vakgebied dragen bij aan duurzaamheid, veiligheid en mobiliteit. Dit vraagt om een integrale samenwerking. Van advies, ontwerp en installatie tot en met het beheer en onderhoud; Wijco Technics heeft alle kennis van elektrotechnische installaties in huis.
Lees hier meer over elektrotechniek bij Wijco Technics.

Werktuigbouwkundig

Werktuigbouwkundige installaties zijn het vertrekpunt waar het gaat om technische oplossingen. Onze innovaties binnen de werktuigbouw zijn vooral gericht op efficiëntie en energiebesparing. Wij nemen de rol aan die jij wenst en ontzorgen je gedurende het proces. Dit doen wij door actief mee te denken in advies, ontwerp, installatie, beheer en onderhoud. Lees hier meer over werktuigbouwkunde bij Wijco Technics.

Onderhoud

Onderhoud is van essentieel belang voor de levensduur van installaties en geeft inzicht in het totaalbedrag aan kosten voor het bezit van een product of het gebruik van een dienst. Soms eist een verzekeraar of de overheid jaarlijks onderhoud.

Wijco Technics zorgt voor veilige, goede en gezonde technische installaties. Ons onderhoudscontract neemt de zorg en risico’s van je technische installaties weg. Elk onderhoudscontract is op maat gemaakt en dusdanig afgestemd om de veiligheid en levensduur van je machines/installaties te vergroten.

Wij kunnen je voorbereiden en helpen om calamiteiten en storingen te voorkomen dankzij ons preventieve onderhoudsplan. Mocht er toch een storing zijn, dan kun je ons dag en nacht bereiken. Je mag rekenen op een snelle en efficiënte afhandeling.

Veiligheid in de elektrotechniek is een zaak van de overheid, werkgever en werknemer samen. Bij een ongeval, veroorzaakt door een gebrek aan veiligheidsregels, kun je verantwoordelijk gesteld worden. Door onze inspecties beheer je elektrotechnische installaties en arbeidsmiddelen op een verantwoorde manier. Wijco Technics kan de volgende inspecties voor je uitvoeren:

NEN1010
De elektrotechnische hoofdnorm voor nieuw aan te leggen elektrotechnisch installaties.

NEN3140
De norm voor elektrotechnische installaties voor bedrijfsvoering en arbeidsmiddelen.

Thermografisch onderzoek
Het in beeld brengen van oververhitting bij verdeelkasten, regelkasten en opsporen van verstoringsbronnen van elektrotechnische installaties.

Advies, Projectmanagement & General contractor

Advies is maatwerk en bij Wijco Technics behandelen we elk project graag op een persoonlijke manier. Wil je met ons en andere betrokkenen samenwerken aan toekomstbestendige, innovatieve, efficiënte, duurzame en energiezuinige oplossingen? We kunnen de totale verantwoordelijkheid voor de coördinatie, organisatie en realisatie van een geheel bouwproces op ons nemen. Denk hierbij aan gevelreclame, ontwerp, vergunningen en de realisatie van technische installaties en bouwkundige werken.

Wijco Technics begeleidt projecten en kan je van A tot Z ontzorgen bij de (ver)bouw of een restyling. Locatie onderzoek, vergunningen, ontwerpbegeleiding, bestekken schrijven, budgetten en planningen opstellen, bouwbegeleiding en de oplevering van projecten. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Duurzaamheid

De wereld verandert in een rap tempo. We bewegen richting een CO2-neutrale, volledig digitale omgeving. Je kunt spreken van een allesomvattende energietransitie. Wij nemen de consument, instellingen en bedrijven graag aan de hand. Wijco Technics biedt slimme en innovatieve technische oplossingen, veiligheid staat hierbij voorop. Samen werken we met behulp van nieuwe ontwikkelingen aan een verbetering van comfort, energiebesparing en/of opwekking. Wellicht kom je in aanmerking voor duurzaamheidssubsidies. Wij helpen je graag je energie te managen, zodat je inzicht krijgt in het energiegebruik en gericht besparingsmaatregelen kunt treffen. Daarnaast adviseren, installeren en beheren wij complete PV installaties (zonnepanelen); zonnepalen, omvormers en montagesystemen voor platte en hellende daken en gevels.

Wil je meer weten over slimme, kostenbewuste en tijdbesparende innovaties? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.